Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipeli

Vuodenaika: viherlehti

Kellonaika: keskipäivä

Sää: viileä ja kostea, yöllä on satanut ja aurinko pysyy pilvessä

Muista ilmoittaa nimikentässä tai roolauksen alussa kissan nimi sekä klaani!

Tapahtuu juuri nyt: 

(viimeisin ylimpänä)

- Myrskyklaanin leirissä Mustatähden ja Hiutalehelmen törmäämisestä alkanut riitely on houkutellut paikalle sotureita seuraamaan tapahtumia.

- Vasajalka on ylittänyt Myrskyklaanin vastaisen rajan partiossa jahdatessaan oravaa Jokiklaanin rajojen yli; Repalekorvan ja Huomentassun partio on saapunut paikalle. Paikalla ovat myös Kortekynsi, Lohitähti, Kettuviiksi ja Iltatuuli.

Aiemmin tapahtunutta

 

Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Unisiipi

21.07.2017 15:24
Repalekorva, Myrskyklaani

Repalekorva seisoi Myrskyklaanin rajalla pitämässä silmällä jokiklaanilaisia, kun nämä uivat joen yli ja katosivat heinikon sekaan omalla reviirillään. Tilanteesta oli lopulta selvitty ongelmitta, vaikka Kortekynnen viileät mulkoilut saivat soturin selkäpiin edelleen kihisemään inhottavasti. Suunnitteliko varapäällikkö jotain?
"Minun täytyy palata heti leiriin kertomaan tästä Mustatähdelle", Repalekorva puhui oppilaalleen, kun jokiklaanilaisista ei näkynyt enää hännänpäätäkään.
"Käy sinä hakemassa saaliisi Aurinkokiviltä ja tule itse perässä", hän jatkoi ja juoksi metsän siimekseen. Mustatähdelle täytyisi kertoa pian, Jokiklaanin puoleisen rajan partiointia täytyisi tehostaa.

Kortekynsi, Jokiklaani

Hiljaisena Kortekynsi seurasi päällikköään joen yli ja aluskasvillisuuden sekaan. Oli sentään pieni lohtu, että Lohitähden mielestä he eivät olleet tehneet mitään kiellettyä - mikä oli kyllä itsestään selvyys.
"Minä menen metsästämään", Kortekynsi murahti ja lähti eri suuntaan kuin pieni kissajoukko. Hänen aiempi ärtymyksensä alkoi kovaa vauhtia muuttua apeudeksi, josta kolli pääsisi parhaiten eroon saamalla hiukan liikettä kinttuihinsa ja kohinaa vereensä.

Nimi: Muikku

21.07.2017 15:14
Lohitähti, Jokiklaani

"Me lähdemme nyt!" mau'uin päättäväisesti. Heilautin häntääni hyvästiksi Myrskyklaanilaisille. Lähdin kohti leiriä. Sitten käännyin vielä Kortekynnen ja Vasajalan puoleen maukuen: "Ette te tehneet mitään väärää."
Hymyilin kahdelle kissalle. Olin onnekas kun minulla on hyvä varapäällikkö ja mainio soturi.

Nimi: Unisiipi

21.07.2017 15:12
Sädesulka, Tuuliklaani

Sädesulka säpsähti kuullessaan takaansa puhetta. Ensimmäinen sana meni naaralta aivan ohi, mutta varapäällikön puhuessa metsästyspartiosta ja näyttäessä noin kysyvältä, kyseessä täytyi olla pyyntö.
"Tulen, toki", Sädesulka vastasi ja nousi reippaasti seisaille. Hän olisi oikeastaan metsästänyt mieluummin yksin, koska oli varma, että isot partiot karkottivat metelöinnillään riistan, mutta tätä naaras ei sanonut muille. Ehkä pieni keskustelu saisi hänet paremmalle tuulellekin, koko aamun Sädesulka oli kuluttanut murehtien kylmää säätä, eikä se ollut yhtään auttanut hänen vapinaansa.

Nimi: Unisiipi

21.07.2017 15:07
Repalekorva, Myrskyklaani

Jokiklaanin päällikön kovin ystävällinen suhtautuminen ei käynyt Repalekorvan järkeen. Jos he olivat ylittäneet rajan, miksi he sitten nyt pyytelivät anteeksi - ellei se sitten oikeasti ollut vahinko.
"Parempi olisi tulla toistumatta", naaras murahti. Jos jokiklaanilaiset luulivat, että he saattoivat vain hyppyä rajan yli ja ali ja sitten päästä karkuun anteeksipyynnöillä, he olivat harvinaisen väärässä. Repalekorvaa ärsytti entistä enemmän, että hänellä ei ollut kunnollista taistelupartiota mukanaan. Siinä tapauksessa hän olisi vähintään voinut vaatia riistan palautusta Myrskyklaanille, jolle se rajan ylittäneenä kuului. Nyt hänen ei auttanut kuin seistä paikoillaan ja tyytyä siihen, että Mustatähti muistuttaisi jokiklaanilaisia tästä vielä.

Kortekynsi, Jokiklaani

Miksi Lohitähti suhtautui tähän kaikkeen noin myötämielisesti? He eivät olleet tehneet mitään väärää! Vasajalka oli ottanut kiinni Jokiklaanin puolelta lähteneen saaliin ja nyt naaras sai siitä syyt niskoilleen. Kortekynnen mielestä oli vain hyvä, että Vasajalka oli ehättänyt saada oravan kiinni, ennen kuin se oli siirtynyt Myrskyklaanilaisten vatsojen täytteeksi.
Kolli ei kuitenkaan avannut suutaan ja sanonut mielipidettään, koska Lohitähti oli jo selvästi ilmoittanut olevansa sovittelevalla kannalla. Edes kiivasluonteisen Kortekynnen mieleen ei tullut uhmata päällikön käskyä näin suoraan vihollisen edessä. Sen sijaan hän joutui turhautuneena odottamaan pian tulevaa lähtöä. Mitä muutakaan he enää jäisivät rajan tuntumaan tekemään, nyt kun Lohitähti oli niin ystävällisesti suostunut myrskyklaanilaisten paapottavaksi.

Nimi: Muikku

21.07.2017 15:03
Luontosielu, Tuuliklaani

"Ruohokynsi," kävelin kollisoturin luo. Ruohokynsi kääntyi katsomaan minuun ja kysyi: "Niin?"
"Tuletko metsästyspartioon," hymyilin.
"Voin vaikka tullakin," Ruohokynsi murahti.
"Pyydättään Sädesulka mukaan," sanoin. Kävelin Sädesulan, valkoisen naaraan luo Ruohokynsi perässäni.
"Tuletko metsästyspartioon?" kysyin.

//Sädesulka?:3

Nimi: Muikku

21.07.2017 14:52
Lohitähti, Jokiklaani

Kun Vasajalka tuli takaisin reviirilleen, nyökkäsin naaraalle hyväksyvästi. Mietin hetken sipaisisinko Vasajalan poskea hännälläni, mutten viitsinyt, koska Iltatuuli, Kortekynsi ja Myrskyklaanilaiset näkisivät.
"Jokiklaani on hyvin pahoillaan tästä," mau'uin Repalekorvalle ja tuon oppilaalle. "Tuskin tämä tulee toistumaan."

//Repale, Huomen, Korte ja Vasa

Nimi: Unisiipi

19.07.2017 18:31
Ampiaistassu, Myrskyklaani

Päällikön korottaessa ääntään ja puhutellessa kaikkia aukiolla olevia kissoja, myös Ampiaistassu käänsi päätään kuunnellakseen. Hänen mielestään Mustatähti oli hyvä päällikkö - eihän kolli muunlaisista päälliköistä tiennytkään. Mutta koska hän tajusi kysymyksen olevan tarkoitettu arvovaltaisemmille kissoille, oppilas tyytyi mumisemaan vanhemman kollin sanoille myöntävästi. Hiljatuulella olisi varmasti ollut jotain viisasta sanottavaa tässä tilanteessa, mutta Ampiaistassun mieleen ei tullut kerrassaan mitään. Siinä tapauksessa oli parempi pitää suu kiinni - niin mestari oli sanonut ja niin nuori kissa teki. Hän ei halunnut loukata ketään.

Nimi: MaiP

19.07.2017 18:30
Hiutalehelmi, Myrskyklaani

Hiutalehelmi kuunteli sekavin tuntein Mustatähden puhetta. Parantaja oli edelleen hyvin vihainen päällikölle, mutta kuitenkin hiukan katuvainen. Se, mitä hän oli sanonut omalle päällikölleen, oli ehdottomasti ollut hyvin ilkeää ja harkitsematonta. Ja nyt koko klaani tuijotti häntä ja Mustatähteä. Tietenkin kaikki olisivat heti Mustatähden puolella. Hänhän oli päällikkö, ei kukaan uskaltaisi tehdä mitään, mikä voisi olla Mustatähden mielestä väärin.
"...Minun on aika ansaita teidän kunnioituksenne", kolli nyt maukui. Vai että heidän kunnioituksensa? Niin, niin tietysti, nyt se pieni sorrettu päällikkö meni valittamaan klaanilleen ettei häntä arvostettu, Hiutalehelmi tuumi ivallisesti. Muut kissat myötäilivät Mustatähden sanoja nyökkäyksin.
"Mitä jos nyt vain häipyisit hoitelemaan niitä tärkeitä asiotasi?" Hiutalehelmi mutisi ivallisena. Kunpa tuo päällikkö vain katoaisi!

Nimi: Tuike

19.07.2017 18:12
Vasajalka, Jokiklaani

”Minä lähden nyt”, Vasajalka maukui. Naaras tuijotti silmä kovana Repalekorvaa, ja kumartui nostamaan oravan hampaisiinsa jaloistaan. Hän perääntyi hitaasti rajan yli takaisin Jokiklaanin puolelle ja rentoutui vasta klaanitoveriensa vierellä. Hän kiitti Tähtiklaania heidän ylivoimaisesta joukostaan, joka oli estänyt myrskyklaanilaisia hyökkäämästä heidän kimppuunsa.
Vasajalka jännittyi kuullessaan Repalekorvan mainitsevan Mustatähden, Myrskyklaani pahamaineisen päällikön. Oli yleisesti tiedossa, että Myrskyklaani saattoi päällikkönsä johdolla hyökätä toisen klaanin kimppuun jopa pienen rajarikkeen takia. Vasajalka katsoi karvat pystyssä Kortekynteen ja Lohitähteen.

Nimi: Unisiipi

19.07.2017 18:03
Repalekorva, Myrskyklaani

"_Kenelläkään_ ei ole koskaan yllin kyllin riistaa", Repalekorva vastasi viileällä äänellä. Jos hänellä olisi ollut mukanaan edes kaksi soturia, hän olisi ottanut riskin ja hyökännyt jokiklaanilaisten kimppuun. Tässä tilanteessa naaras ei kuitenkaan voinut tehdä muuta kuin kiristellä hampaitaan ja käskeä toisen klaanin soturia poistumaan välittömästi Myrskyklaanin reviiriltä.
"Voitte olla varmoja, että Mustatähti saa kuulla tästä", Repalekorva jatkoi uhkaavalla äänellä, mutta piti kyntensä piilossa. Hän liikkui ohuella rajalla ja saattoi vain toivoa, että jokiklaanilaiset tajuaisivat pitää tilanteen hallinnassa. Olisi heidän maineelleen haitallista hyökätä viiden soturin voimin soturin ja tämän oppilaan kimppuun. Oli melkein ironista, että Repalekorvan täytyi luottaa tilanteessa vastapuolen ylpeyteen.

Nimi: Tuike

19.07.2017 17:56
Vasajalka, Jokiklaani

Vasajalka keräsi itsensä nopeasti, ja kohtasi Repalekorvan, joka näemmä hyväksyi vain hänen vastauksensa, katseen.
”Tuo orava on Jokiklaanin riistaa, se vain juoksi rajan yli”, Vasajalka kivahti tavalliseen tapaansa, ja pysyi vakaasti paikallaan, vaikka hänen käpäliään syyhytti juosta rajan yli turvaan vanhan soturin kynsien ulottuvilta. Vasajalka oli kuullut kokoontumisissa tarinoita siitä, miten ankara ja kurinpitoinen Repalekorva saattoi olla jopa omia pentujaan kohtaan.
”Jokiklaani tarvitsee kaiken mahdollisen riistan! Teillä näyttää sitä olevan muutenkin yllin kyllin”, soturi tokaisi jo hieman rohkaistuneempana, ja tuijotti merkitsevästi Repalekorvaa, jonka turkki sai naaraan näyttämään paksummalta kuin tämä todellisuudessa oli.

Nimi: Unisiipi

19.07.2017 17:34
Kortekynsi, Jokiklaani

Vasajalka tuli takaisin rajan oikealle puolelle, enää heidän tarvitsisi liueta paikalta huomaamattomasti jaa... myrskyklaanilainen ilmestyi paikalle. Tarkkaan ottaen kaksi, mutta Kortekynsi ei laskenut oppilaan kokoista kissaa kunnon vastukseksi. Tämän oli vasta täytynyt aloittaa koulutuksensa - eikä Jokiklaanin partion ylivoimainen asema kyllä olisi paljoa muuttunut, vaikka naaras olisikin ollut soturi. Viisi vastaan yksi ja puoli. Kortekynsi ei ymmärtänyt, miten kaksikko uskalsi haastaa heidät.
"Olette metsästäneet Myrskyklaanin reviirillä", ruskeaturkkinen myrskyklaanilainen murisi. Nyt Kortekynsi muisti, naaraan nimi oli Repalekorva. Kokenut Myrskyklaanin soturi ja yksi ylpeimmistä metsän kissoista. Jonain päivänä - jos ei jo tänään - tuo ylpeys vielä tapattaisi naaraan.
"Orava juok-", Kortekynsi aloitti kuuluvalla äänellä, mutta Repalekorva, se vanha hiirenaivo, katkaisi hänen lauseensa kesken.
"Sinä et ylittänyt rajaa ja varastanut Myrskyklaanin riistaa, en kaipaa sinun puolusteluasi!"

// Vasa?

Nimi: Tuike

19.07.2017 17:13
Mustatähti, Myrskyklaani

Mustatähden keltaiset silmät käväisivät klaanin muissa kissoissa, jotka näyttivät nyt keräytyneen paikalle Hiutalehelmen meuhkaamisen myötä. Päällikkö luimisti korviaan Hiutalehelmelle naaraan jatkaessa kovaäänistä vihjailuaan siitä, että Mustatähti ei ollut klaanilleen hyödyllinen.
”Mitä sinä sanoit?” Mustatähti kysyi vaarallisen hiljaa, ja tuijotti parantajaa. Ennen kuin parantaja ehti vastata, hän kääntyi katsomaan aukiolle kerääntyneitä kissoja. Kolli harppoi Suurkiven juurelle, mutta sen sijaan, että katoaisi pesäänsä, hän loikkasi kiven päälle. Mustatähti oli vähällä liukastua kostealla sammalella, mutta sai viime hetkellä tukevan otteen kynsillään, ja veti itsensä ylös. Hän kääntyi aukion suuntaan ylväästi seisten.
Mustatähti katseli klaaninsa kissoja, ja maukui: ”Jos joku teistä, kuten tämä - hyödyllinen - parantajamme tässä, on sitä mieltä, että minä en ole hyödyksi tälle klaanille, astukoot eteen nyt. Minä olen johtanut tätä klaania jo monia kuita, voittanut useita taisteluita ja tehnyt tästä klaanista vahvemman… Olen palvellut vain teitä, antanut kaikkeni tämän klaanin tähden, ja silti te pidätte minua huonossa arvossa. Minun on aika ansaita teidän kunnioituksenne.”

// Onko ok jos Mustatähti määrää jonkinlaisen rangaistuksen Hiutalehelmelle, vaikka se onkin parantaja? Voidaan miettiä tätä rangaistusta yhessä.

Vasajalka, Jokiklaani

Helpotus lämmitti Vasajalan sisuksia, kun Lohitähti ei ryhtynytkään moittimaan häntä.
”Hyvä on”, Vasajalka maukui kuuliaisesti, ja oli kumartumassa luisevan oravan ylle nostaakseen sen ja lähteäkseen ylittämään rajaa, kun läheisestä pensaikosta kuului rapinaa. Siinä samassa pensaasta astui naaras, joka näytti kokeneen kovia. Ruskeaturkkisen naaraan toinen korva oli riekaleina, ja Vasajalka muisti kokoontumisista kissan olevan Repalekorva.
Vasajalka henkäisi järkyttyneenä ja nosti leukansa ylös, mutta ei vastannut mitään Repalekorvalle. Hän yritti vaivihkaa kätkeä juuri pyydystämänsä oravan etujalkojensa taakse. Vaikka Jokiklaanin sotureita oli useampia, mukanaan varapäällikkö ja päällikkö, rajarikkeestä ja riistan varastamisesta olisi hankalaa luikahtaa pois. Mitä hän olikaan mennyt tekemään!

Nimi: Unisiipi

18.07.2017 20:05
Ampiaistassu, Myrskyklaani

Hän oli nukkunut pommiin! Tieto iski oppilaaseen kuin salama taivaalta. Pesässä ei ollut enää ketään ja kun hän kiirehti aukiolle, sekin oli melko tyhjä - ei aamuista kiirettä vaan keskipäivän harvapäinen vartio.
"Hiirenaivo, hiirenaivo", Ampiaistassu sätti itseään ja kiersi hermostuneena ympyrää oppilaiden pesän edessä muodostaen hiekkaan huoliuran. Mestari ei ollut tullut herättämään häntä, olisiko hänen pitänyt ominpäin osata nousta oikeaan aikaan. Oliko Hiljatuuli antanut hänelle eilen jotain ohjeita? Ampiaistassun otsalle kohosi ryppyjä, kun hän yritti muistaa, mutta ei ollut mitään muistettavaa, eikä auttanut kuin luovuttaa. Pettyneenä kolli lysähti maahan istumaan. Mitä hän nyt tekisi?

Nimi: Unisiipi

18.07.2017 19:12
Repalekorva, Myrskyklaani

Huomentassun haudattua saaliinsa kaksikko jatkoi matkaansa rajaa pitkin. He eivät kuitenkaan ehtineet pitkälle, kun jo kuulivat kovaäänistä puhetta. Jokiklaanilaisia!
Repalekorva viittoi korvillaan Huomentassua seuraamaan. Naaras kumartui vaanimisasentoon ja lähti hiljaa hiipimään kohti äänten lähdettä. Askel askeleelta vieraan klaanin haju voimistui, sitä alkoi erottua Myrskyklaaninkin puolelta. Kuinka partio oli uskaltanut ylittää rajan?! Repalekorva repisi hiirenaivoisilta kissoilta korvat päästä siitä hyvästä. Tai olisi repinyt, jos vastassa ei olisi ollut viisi taitavaa soturia häntä ja koulutuksensa aloittanutta oppilasta vastaan. Soturin ylpeys ei kuitenkaan sallinut hänen sivuuttavan rajanylitystä. Tilanteesta täytyisi selvitä taistelutta - jos hän ei haluaisi tapattaa sekä itseään että oppilastaan - joten sen sijaan, että olisi hyökännyt Jokiklaanilaisten kimppuun, Repalekorva astui pensaasta hillitysti.
"Miten uskallatte ylittää Myrskyklaanin rajan?" naaras sähisi silmät vihaisiksi viiruiksi kavenneina.

Nimi: Muikku

18.07.2017 14:27
Lohitähti | Jokiklaani

"Toivottavasti Myrskyklaani ei huomaa!" mau'uin. Huiskaisin ilmaa hännälläni. Tässä tapauksessa olisin kenelle tahansa muulle kissalle vihainen, paitsi Vasajalalle. Naaras oli niin kaunis.
"Tulehan jo pois," sanoin lempeästi. "En halua Jokiklaanille huonoa mainetta vain jonkun rajan ylittämisen takia. No, et kai sinä sitä paljoa ylittänyt. Mrrau... Lähdetään!"

//Korte tai Vasa:3

Nimi: MaiP

18.07.2017 10:16
Hiutalehelmi ~ Myrskyklaani

Mustatähden raivokkaat sanat saivat veren kiehumaan Hiutalehelmen suonissa. Miten päällikkö saattoi puhutella häntä tuolla tavalla?
'Pysy poissa meidän, klaanille hyödyllisten kissojen, jaloistamme!' Mustatähti oli ärjynyt. Vihjasiko päällikkö, ettei hän ollut klaanille hyödyllinen? Tietenkin parantajat olivat hyödyllisiä! Paljon hyödyllisempiä kuin tuollaiset kirotut, hirveät ja määräilevät päälliköt!
"Häivy!" kehtasi Mustatähti vielä sähistä oikein häntäänsä heilauttaen. Siinä vaiheessa Hiutalehelmi oli jo niin vihainen, että hänen olisi tehnyt mieli syöttää kollille kuolonamarjoja.
"Väitätkö tosiaan, etteivät parantajat ole hyödyksi? Oikeastaanhan päälliköt eivät ole lainkaan hyödyllisiä! Mitä klaania hyödyttävää sinä olet tänään tehnyt? Ai niin, istunut aurinkoa ottamassa ja syönyt pari hiirtä. Katsellut klaanisi puuhia ja nauranut heidän tyhmyydelleen. Niinkö? Päälliköt eivät siis ole hyödyllisiä!" Hiutalehelmi huudahti raivoissaan ja piti hetken tauon. Hän hengitti syvään. Olihan tuo ollut hiukan ilkeää. Mutta päällikkö tosin ansaitsi sen!

|| Kännykkärooli ||

Nimi: Tuike

17.07.2017 15:54
Mustatähti, Myrskyklaani

Mustatähti hillitsi turkkinsa alla pistelevää raivoa, ja loi julman silmäyksen Hiutalehelmeen. Hän pudisteli kevyesti turkkiaan, jolloin loputkin multahiput putosivat maahan. Kolli astui leuka ylväästi pystyssä häntä huomattavasti pienikokoisempaa naarasta lähemmäs, ja katsoi häntä kellertävissä silmissään alentava katse.
”Miten onnistut aina ilmestymään sinne, missä sinua vähiten kaivataan? Pysy poissa meidän, klaanille hyödyllisten kissojen, jaloistamme”, päällikkö sanoi hyytävästi välittämättä halustaan kynsiä parantajalta korvat päästä. Hiutalehelmestä, joka vietti päivänsä lehtiensä huurujen täyttämässä pesässään lajittelemassa yrttejään, ei ollut klaanille todellista hyötyä. Jos hän olisi voinut, hän olisi pakottanut naaraan pikimmiten soturiksi - tosin hänestä ei naaraana olisi siinäkään asemassa ollut hyötyä.
”Häivy”, Mustatähti sähisi parantajalle ja huiskaisi häntäänsä.

Vasajalka, Jokiklaani

Vasajalka, jonka suussa roikkui yhä veltto orava, kääntyi ympäri vain huomatakseen, että muu partio oli jäänyt hänestä kauemmas. Hän oli huomaamattaan ylittänyt Jokiklaanin hajumerkit, ja jähmettynyt paikalleen hädissään. Vasajalka käänsi nopeasti päätään puolelta toiselle. Kortekynsi huusi häntä jo takaisin, ja samassa hetkessä hän huomasi myös Lohitähden saapuneen paikalle.
”Hyvä Tähtiklaani”, Vasajalka ajatteli ja tunsi korviaan kuumottavan. Oliko koko Jokiklaanin tultava katsomaan hänen rajarikettään? Vain Myrskyklaani puuttui tapahtumapaikalta! Soturi pudotti hädissään oravan, ja tunsi tarvetta selitellä.
”Se oli vahinko, en minä huomannut…” Vasajalka sopersi Lohitähdelle, mutta ei kohdistanut katsettaan hänen silmiinsä.

/ anteeks huono laatu

Nimi: Unisiipi

17.07.2017 15:18
Kortekynsi, Jokiklaani

Juuri kun kolli oli luullut, että tilanne ei olisi tästä enää pahemmaksi voinut mennä, päällikkö ilmestyi paikalle. Kortekynsi oli toivonut, että tilanne saataisiin nopeasti hallintaan, eikä Lohitähden tarvitsisi koskaan kuulla tapahtuneesta. Salailu ei normaalisti kuulunut Kortekynnelle ominaisiin piirteisiin, mutta tämän munauksen hän olisi mielellään jättänyt kertomatta päällikölle.
"Olimme partioimassa rajalla, kun Vasajalka näki oravan", varapäällikkö selitti nolona.
"Hänen puolustuksekseen, se oli kyllä ensin Jokiklaanin puolella", hän jatkoi varmemmalla äänellä. Lohitähdelle, eikä kenellekään, kannattanut näyttää olevansa hermostunut.

// Ny vois venailla Vasajalan roolia. Sit voidaan roolii ilman Deetäki, jos sitä ei ny näy, mut venataan Tuike messiin c;

Nimi: Muikku

17.07.2017 15:10
Lohitähti | Jokiklaani

"Iltaviiksi," juoksin pesästäni soturin luo. "Vasajalkaa ja Kortekynttä ei ole näkynyt. Mennäänkö katsomaan missä he ovat."
Iltaviiksi, joka oli juuri syömässä suurta taimenta nyökkäsi. Tuo haukkasi saaliistaan viimeisen palan ja lähdimme yhdessä pois leiristä. Saavuimme Myrskyklaanin reviirin lähettyville. Haistoimmekin jo Kortekynnen ja Vasajalan tuoksut.
"He ovat ihan lähellä," mau'uin. Tuoreena tuoksui myös Myrskyklaani. Aivan vieressäni oli pensas, johon kurkkasin. Iltaviiksi teki samoin. Äkkiä näin Kortekynnen. Tuo huusi jotain, ilmeisesti Vasajalalle. Sitten näin Vasajalan ylittäneen Jokiklaanin rajan. Naaras oli nyt Myrskyklaanin rajan puolella. Iltaviiksi ja minä ryntäsimme Kortekynnen viereen.
"Tähtiklaanin nimeen, Vasajalka mitä sinä teet!" huudahdin sydän kurkussa. "Tule heti tänne!"
Olin aina pitänyt Vasajalasta, ehkä hieman ihastunutkin. Sen takia, ja no en kyllä muutenkaan haluaisi Vasajalalle tapahtuvan mitään kauheaa.

//Kortekynsi, Vasajalka tai sitten ne myrskyklaanilaiset

©2017 Hopeinen henkäys - suntuubi.com