Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipeli

Vuodenaika: viherlehti

Kellonaika: aamu kokoontumisen jälkeen

Sää: Sataa runsaasti, mutta ei ole kamalan kylmä

Seuraava parantajien kokoontuminen: ?

Muista ilmoittaa nimikentässä tai roolauksen alussa kissan nimi sekä klaani!

Tapahtuu juuri nyt: 

(viimeisin ylimpänä)

- Päälliköt veivät klaaninsa takaisin leireihinsä

Aiemmin tapahtunutta

Edellinen täydenkuun kokoontuminen: osallistujat tästä

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > [ Kirjoita ]

Nimi: Leaf

12.09.2017 13:41
Ahventassu, Jokiklaani

Lähdimme kävelemään kohti tuuliklaanin rajaa. Sää oli erittäin huono, muuta olimmehan me jokiklaanista. Pieni sade ei partioita pysäytä. Ja jos riista on piilossa niin sitten voidaan pyytää kalaa!
Sen takia varmaan menemmekin partioimaan tuuliklaani rajalle, sillä niitten jänikset hyppii koloihinsa ja se tarkoitta, että he tulevat jokiklaanin reviirille varastamaan kalaa, mietin. Kuulin kun Kortekynsi ja Hyljeturkki juttelivat edessäni jotain. Sateesta huolimatta hän oli valmis mihin vain!

Nimi: Unisiipi

12.09.2017 05:47
Ampiaistassu, Myrskyklaani

"Ampiaistähti, mitä mieltä olet tästä?"
"Mielestäni se on erittäin viisaasti tehty", Ampiaistassu vastasi ja käveli aukion toiselle puolelle kommentoimaan harjoittelevia oppilaita.
"Silloin, kun minä olin oppilas, mistä on jo monta vuodenaikaa-"
"Ampiaistassu! Herätys!"
"Ei vielä", kolli mumisi ja painoi tassunsa korvilleen unissaan, jotta ei kuulisi kuiskausta uudestaan. Hän oli Ampiaiastähti, hän oli Myrskyklaanin päällikkö! Vielä hetki tätä unta, ole kiltti ja luovuta ääni.

Kortekynsi, Jokiklaani

Ahventassu oli ripeä, kuten aina, mikä sai Kortekynnen hyvälle tuulelle - niin hyvälle, kuin nyt kaatosateessa saattoi olla.
"Lähdetään partioimaan Tuuliklaanin rajalle ja katsotaan, jos saataisiin jotain kiinni", kolli ilmoitti ja lähti pienen partion kärjessä leiristä.
"Saalis piiloutuu koloihinsa näin kehnolla säällä", Hyljeturkki mutisi.
"Saalis ehkä, mutta Tuuliklaanilaiset eivät", Kortekynsi vastasi ponnekkaasti ja soturin vastaväitteet hiljenivät. Ahventassu ei kaivannut yhtään enempää lannistusta - eikä sen puoleen kukaan heistä - sateella ei olisi kukaan halunnut lähteä leiristä.

Nimi: Leaf

11.09.2017 19:48
Ahventassu, Jokiklaani

Kuulin kun Kortekynsi kuiskasi nimeni ja että lähdettäisiin partioon. Sitten hän lähti pois pesältäni. Vain yksin minun pesältäni. Noisin seisomaan ja venyyttelin vähäsen ennen kun lähdin ulos. Pihalla satoi kovasti. Turkkini kastui melkein heti.
"Huomenta", sanoin erittäin varovaisesti. Kävelin lyhyin mutta nopein askelin mestarini luokse. Avasin suuni sanoakseni jotain, mutta viime hetkellä päätin olla sanomatta mitään. Ei olisi kivaa jos sanoisin jotain väärin. Istahdin hänen eteensä ja odotin jotain ohjeita.

Nimi: Aino

11.09.2017 19:21
Hiljatuuli, Myrskyklaani

Sateinen sää ei innostanut Hiljatuulta lähtemään lämpimästä pesästä. Edellisöisen kokoontumisen väsyttämänä hän olisi mieluusti käpertynyt vuoteelleen jatkamaan uniaan, mutta ikävä kyllä tällä oli asioita hoidettavana. Siispä naaras nousi ja puikahti ulos. Sade kastoi hänen hopeanharmaan turkkinsa nopeasti ja sai tämän mulkoilemaan sadepilviä. Kunpa sade laantuisi virkistäväksi tihkusateeksi!
Varapäällikkö kulki reippain askelin oppilaiden pesälle. Aukio oli lähes tyhjä, sillä kukapa sateessa olisi halunnut istuskella. Tällä oli ajatuksena lähteä rajapartioon yhdessä Ampiaistassun kanssa, mutta toteuttaakseen suunnitelmansa hän pitäisi ensin herättää oppilas.
''Ampiaistassu! Herätys!'' hän huhuili hiljaa pesään toivoen, että oppilas oli kuullut ja herännyt.

Nimi: Unisiipi

11.09.2017 06:13
// Aamu

Kortekynsi, Jokiklaani

Tänä aamuna Kortekynsi ei kokoaisi partiota liian myöhään. Hän herätti ensin Hyljeturkin ja suuntasi sitten oppilaiden pesälle aikeenaan ottaa oma oppilaansa Ahventassu mukaan. Tämä ei ollut kiertänyt Tuuliklaanin rajaa pitkään aikaan ja oppilasta olisi hyvä muistuttaa muutenkin partion toiminnasta.'
"Ahventassu", Kortekynsi kuiskasi hämärän pesän suulta. "Odotan sinua aukiolle aamupartioon."
Toivottavasti oppilas oli kuullut hänen äänensä. Varapäällikköä ei erityisemmin houkuttanut lähteä kompastelemaan pimeään pesään. Hän peruutti aukiolla odottavan Hyljeturkin luo ja toivoi Ahventassun olevan ripeä.

// Ahventassu?

Nimi: Leaf

03.09.2017 21:06
Pajutähti, Tuuliklaani

Mustatähden nyökkäyksen jälkeen hyppäsin kiveltä alas ja kutsuin tuuliklaanilaiset perääni. Inhottava sade oli alkanut ja tummat pilvet peittivät kuun.
"Miksi juuri Mustatähden oli aloitettava?" sanoin vieressäni kulkevalle Sulkausvalle.
"En tiedä", parantaja vastasi.
Kävelin reippaasti kohti leiriä.

Nimi: Leaf

03.09.2017 20:58
Suomarja, Varjoklaani

Nostin katseeni taivasta kohti ja huomasin kuinka pilvet lipuivat kuun eteen. Huomasin että Lohitähti ja Mustatähti riitelivät. Joku kissoista huusi jotain pilvistä, mutta en välittänyt. Seuraavaksi Arpitähti loikkasi puhujankiveltä alas ja viittoi klaaniaan seuraamaan. Hakeuduin mahdollisimman lähelle Arpitähteä.
"Hiutalehelmi ei jostain syystä ollut kokoontumisessa", Hurmesydän kertoi takanani Tummakäpälälle.
Katsoin vielä kerran nelipuita, mutta käänsin sitten katseeni eteenpäin ja kävelin pois Arpitähden perässä

Nimi: Tuike

03.09.2017 20:51
Mustatähti, Myrskyklaani

Mustatähti ehti tuskin kääntää katseensa takaisin Lohitähteen, kun Varjoklaanin päällikkö Arpitähti ulvoi kokouksen päättyväksi. Jokiklaanin ja Varjoklaanin päälliköt loikkasivat alas kiveltä, ja johdattivat klaaninsa pois puiden alta. Mustatähti hillitsi halunsa rynnätä Lohitähden perään. Tähtiklaani oli jo tehnyt selväksi, että täydenkuun rauhaa oli rikottu jo liikaa.
"Myrskyklaani, lähdetään", päällikkö karjaisi kiveltä voimistuvan sateen äänen yli. Mustatähti nyökkäsi lyhyesti Tuuliklaanin päällikölle ja loikkasi alas liukkaalta kiveltä. Päällikön musta turkki oli liejun tahrima ja liimautunut kiinni ihoon. Hän lähti johdattamaan klaaniaan takaisin kohti leiriä hautoen mielessään kostoa Jokiklaanille.

/kännykkärooli xd Myrskyklaanilaiset voi palauttaa leiriin

Nimi: Unisiipi

03.09.2017 20:24
Arpitähti, Varjoklaani

"Kokous on päättynyt Tähtiklaanin tahdosta", Arpitähti ulvaisi nähdessään pimentyneen kuun. Mitä Mustatähti oli tällä kertaa suuttunutkin, kollin täytyi olla todella hyökkäämisen rajalla, kerran soturiesi-isät näkivät parhaaksi peittää kuun. Arpitähti ei haluaisi saattaa Varjoklaania Myrskyklaanin ja Jokiklaanin kahdenkeskisiin ongelmiin ja hän loikkasikin Suurkiveltä alas viittoen klaanilaisiaan seuraamaan perässään aukiolta kohti oman reviirin turvaa.

Ampiaistassu, Myrskyklaani

Kaikki tapahtui niin nopeasti. Ensin Mustatähti oli haastamassa Lohitähteä ja Ampiaistassu odotti muiden katsojien tavoin jännittyneenä Jokiklaanilaisen vastausta, kun seuraavassa hetkessä alkoi sataa enemmän ja pilvet häilyivät kuun edessä.
"Eihän tuo edes pahasti eteen mennyt!" oppilaan vieressä seisova Repalekorva ärähti, mutta ilmeisesti Varjoklaanin päällikkö ei ollut samaa mieltä. Iso arpinen kissa oli loikannut kiveltä alas ja johdatti parhaillaan klaaniaan kokoontumisesta pois. Ampiaistassun olisi tehnyt mieli huutaa kollille, oliko tämä pelkuri, kun noin helposti jätti kokoontumisen kesken, mutta oppilas ei uskaltanut uhmata kookasta vastustajaa. Varjoklaani lähti ja tilanteen varjolla Lohitähti hyödynsi mahdollisuutta alkaen ohjata Jokiklaania pois kokoontumisesta. Eikö tämä aikonut vastata Mustatähdelle?!

Nimi: Leaf

03.09.2017 10:58
Sulkausva, Tuuliklaani

Kiertelin kissa joukossa etsien muita parantajia. Pian löysinkin Sinilehden ja Hurmesydämmen, mutta missä Hiutalehelmi oli? Huomasin, että Mustatähti oli alkanut puhua. Myös nuori parantaja oppilas Keltamotassu liittyi joukkoomme, mutta en kysynyt häneltä mitään Hiutalehelmestä. Odotin että Mustatähti kertoisi jotain.
Pian Mustatähdelle ja Lohitähdelle syntyi riita. En ollut kuunnellut syytä. Pian joku kissa joukosta huusi, että täysikuu on mennyt pilveen. Nostin katseeni taivaalle ja näin tummien pilvien lipuvan kuun eteen. Minut valtasi suuri huoli. Miten tässä näin kävi?

Nimi: Tuike

01.09.2017 17:07
Liekkihäntä, Tuuliklaani

Liekkihäntä ryhtyi pesemään parantajan veren punertamaa turkkiaan pitkillä vedoilla, kun seurue pääsi leiriin. Parantaja katosi pesäänsä paikkaamaan haavansa. Pian kolli kuuli päällikön kutsun, ja nousi seisomaan. Oli aika lähteä kokoontumiseen. Liekkihäntä tunsi itsensä tuoreeksi oppilaaksi, joka odotti innolla kokoontumista. Hän lähti hypähdellen seuraamaan päällikköä.
Saavuttuaan kokoontumispaikalle Liekkihäntä vilkaisi Puhujankivelle. Kolmen muun klaanin päälliköt olivat jo saapuneet. Soturi istahti myrskyklaanilaisten ja jokiklaanilaisten ympäröimälle paikalle.

Mustatähti, Myrskyklaani

Kun Lohitähti loikkasi kivelle Arpitähden ja Mustatähden seuraan, Mustatähti loi kolliin kylmän vilkaisun, eikä vaivautunut tervehtimään toista klaanipäällikköä - olihan Lohitähti kuulemma ollut paikalla jokiklaanilaisten häpäistessä Myrskyklaanin rajaa. Mustatähti käänsi ylimielisesti katseensa takaisin Arpitähteen, joka oli juuri kysynyt häneltä Myrskyklaanin riistatilanteesta.
”Tähtiklaani on ollut Myrskyklaanille suotuisa, ja riistaa on ollut tavallista enemmän”, musta kolli tokaisi ykskantaan. Ennen kuin päällikkö ehti esittää vanhemmalle kissalle vastaavaa kysymystä, Tuuliklaani saapui paikalle.
Mustatähti yritti tähyillä Pajutähteä kissojen joukosta, mutta tavallisen näköinen kun oli, päällikkö sulautui muiden kissojen joukkoon, jos hän ylipäätään oli päättänyt vaivautua paikalle. Mustatähti siirteli käpäliään ärtyneesti, kun ruskea raidallinen kolli viimein loikkasi muiden päälliköiden joukkoon. Häntäkään Mustatähti ei tervehtinyt - osin siksi, ettei hän kunnioittanut Tuuliklaanin hellämielistä päällikköä, ja osin siksi, että klaani oli saapunut myöhässä. Pajutähti puhui klaaneille, ja kissat alkoivat hiljalleen hiljentyä.
”Enköhän minä voi aloittaa”, Mustatähti maukui töykeästi ja astui eteen. ”Myrskyklaanilla on mennyt viimeisen kuun aikana hyvin. Oppilaiden koulutus on edistynyt hyvin, ja odotamme pian saavamme uusia vahvoja sotureita.”
Päällikkö piti tauon, kunnes jatkoi: ”Partiomme löysi lähipäivinä Jokiklaanin partion klaanimme reviiriltä. Partio oli varastanut riistaamme, ja tuon partion mukana oli myös Jokiklaanin päällikkö Lohitähti.” Mustatähti käänsi keltaiset silmänsä Lohitähteen, joka astui eteenpäin rauhoittelemaan kohisevaa yleisöä.
”Partiomme jäsen oli nähnyt oravan Jokiklaanin puolella, mutta se oli juossut Myrskyklaanin reviirille. Hän ei huomannut ylittävänsä rajan. Jokiklaani ei varasta Myrskyklaanilta riistaa, tai tunkeudu sen reviirille.”
”Miksi lähetitte lisää sotureita reviirillemme? Yritittekö järjestää väijytystä, kenties laajentaa reviiriänne tilaisuuden tullen? Jokiklaani on aina pyrkinyt saamaan Myrskyklaanin maan itselleen! Kohta sille ei riitä edes pelkkä Myrskyklaani!” Mustatähti ulvoi viimeiset sanansa klaanikissoille.
”Tähtiklaani on peittänyt kuun! Täydenkuun rauhan on säilyttävä!” joukosta kuului hätääntynyt kiljahdus. Mustatähti käänsi kuononsa kohti taivasta ja siristi silmänsä nähdäkseen sateen läpi. Kuu oli pilvien peittämä.

/ Joku muu päle?

Hiiritassu, Varjoklaani

Hiiritassu kyllästyi kävelemiseen kokoontumisen alettua, ja huomasi kuivan näköisen paikan häntä paljon suuremman mustan kollin lähettyvillä. Vaikka kolli oli joskus saattanut näyttää hurjalta, ei Hiiritassu voinut tuntea suurta pelkoa. Kollin karva oli musta, kuten Myrskyklaanin päälliköllä, mutta turkin harmaantuminen paljasti kollin olevan klaaninvanhin. Hiiritassu käveli jännittyneenä kollin lähettyville, ja istahti pienen etäisyyden päähän hänestä.
Klaaninvanhin haisi Myrskyklaanilta. Kun Hiiritassu vilkaisi silmäkulmastaan kollia, ja huomasi, että turkki oli arpinen, mikä sai vanhuksen näyttämään enemmän Arpitähdeltä. Hiiritassu käänsi katseensa kokonaan kohti vanhusta ja tuijotti häpeilemättömän kiinnostuneena, kunnes kuin yhdestä suusta tuleva kauhistunut hengenveto sai oppilaan kääntämään katseensa. Myrskyklaanin päällikkö seisoi kivellä, ja oli ilmeisesti sanonut jotain järkyttävää. Höristettyään korviaan oppilas kuuli, että Jokiklaani oli ylittänyt rajan.
Lohitähden ja Mustatähden välille näytti kehkeytyvän kiista Mustatähden syytäessä päällikölle syytöksiä. Hiiritassu tuijotti tiiviisti kivelle, kunnes kuuli jonkun huutavan kuun peittymisestä. Hän käänsi päänsä takakenoon, ja näki pilvien lipuvan kuun peitoksi. Hiiritassu käänsi katseensa alas, ja katseli taas ympärilleen. Hänen katseensa eksyi parantajien joukkoon. Parantajien joukko näytti omituisen tyhjältä.
”Missä yksi parantaja on?” Hiiritassu mietti ääneen.

/ ugh mikä laatu xd Sysiturkki!

Nimi: Leaf

31.08.2017 20:30
Pajutähti, Tuuliklaani

Pajutähti vaihtoi kieliä parin kissan kanssa ennen kuin päätti, että kokous voitaisiin aloittaa pian. Hän asteli kissojen seassa kohti puhujankiveä. Hetken ajan hän katsoi puhujankiveä ja teki valtavan loikan sen päälle. Päällikkö mietti mitä sanoisi klaaneille.
"Voisimme aloittaa kokoontumisen", hän sanoi ystävällisesti ja odotti, että muut päälliköt saapuisi kivelle.

Nimi: Aino

30.08.2017 10:00
Sysiturkki, Mysrkyklaani

Sysiturkki saapui Nelipuulle viimeisenä Myrskyklaanilaisena. Vanhahkona hän ei jaksanut juosta yhtä kovaa kuin kuut ja kaiken huipuksi hänen vasen takajalkansa oli alkanut särkeä, varmaankin sateen seurauksena.
Klaaninvanhimman vihdoin päästyä muiden joukkoon käänteli hän päätään, muttei erottanut muita klaaninvanhimpia paikalla olevan Varjoklaanin joukosta. Hän huokaisi turhautuneena eikä voinut olla miettimättä, oliko ollut järkevää lähteä sateiseen kokoontumiseen. Hän vain saisi flunssan eikä edes välttämättä saisi seuraa! Pian myös Jokiklaani saapui paikalle. Sysiturkii vaelteli kissojen joukossa ja kuunteli pätkiä muiden keskusteluista. Lopulta hän istahti kuivahkolle pläntille ja katseli ympärilleen. Hänen katseensa kiinnittyi varjoklaanin kolliin, joka valesi lähettyvillä. Toinen näytti niin pieneltä, että olisi hyvin voinut olla pentu oppilaan sijaan.

//Hiiritassu?

Nimi: Aino

30.08.2017 09:10
Hiljatuuli, Myrskyklaani

Mysrkyklaanin saapuessa Nelipuulle oli paikalla vasta Varjoklaani. Myrskyklaanin kissjoen levitessä aukiolle Hiljatuuli katseli ympärilleen nähdäkseen jonkun tutun kissan. Hän ei varsinaisesti olisi halunnut alkaa rupattelemaan, mutta se oli kohteliasta eikä hän halunnut vaikuttaa töykeältä. Kukaan ei kuitenkaan tuntunut huomioivan häntä, joten hän istuutui lähelle Puhujankiveä katsellen aukiota sinisillä silmillään. Pian myös joki- ja tuuliklaani saapuivat.

Nimi: Leaf

29.08.2017 21:13
Suomarja, Varjoklaani

Myrskyklaanin saapuessa olin huomannut kuinka Mustatähden karvat olivat pörröllä. Mitän hän saattoi tehdä niin Arpitähdelle? Aloin kaivata niitä hetkiä, kun olin arpitähden kanssa saalistamassa enkä tässä kokoontumisen kireästä ilmasta. Hetken päästä jokiklaani saapui paikalle. Näin jonkun jokiklaanin kissan sanovan jotain säikähtäneen näköiselle Hiiritassulle.
Mikä sitä tuuliklaania viivyttää? Mietin ärsyyntyneenä. Lopulta tuuliklaanikin saapui paikalle. Tuijotin Sulkausvaa, joka näytti olevan kamppaillut koiran kanssa.

Sulkausva, Tuuliklaani

Sulkausva oli yrittänyt ripeästi hoitaa vammosaan, mutta vähäisellä yrttivarastolla oli vaikeaa hoitaa kaikkea. Ennen kokoontumiseen lähtöä hän oli pureskellut pari unikon siementä ettei hänellä ollut niin paljon kipua.
Matkalla Pajutähti oli hidastellut, että hän pysyisi perässä. Hän näytti vahvojen sotureiden keskellä pienelle ja heikolle. Perillä hän näki kun Suomarja katsoi häntä.
Tietäisipä hän mitä oli tapahtunut, ajattelin surkeana ja lähdin etsimään muita parantajia.

Nimi: Leaf

29.08.2017 20:47
Pajutähti, Tuuliklaani

"Tulkaa kaikki kissat, jotka tulee kokoontumiseen tänne", Pajutähti huusi. Hän katsoi kun joukko kissoja saapui hänen rinnalleen.
" Lähdetään", hän lisäsi. Kollia ärsytti, että he olivat myöhässä. Ei hän voinut sille mitään, että klaanin parantaja oli tullut leiriin vasta hetki sitten ja hänen piti hoitaa omat haavansa. Pajutähti tiesi tarkkaan mitä sanoisi klaaneille. Hän alkoi hölkkäämään kevyesti, että parantaja pysyisi perässä. Päällikkö ei huomannutkaan miten nopeasti aika kului. Nelipuut näkyivät jo. Kaikki muut kissat olivat jo paikalla.
"Terve" hän sanoi kuin ei olisi ollut syytä myöhästymiseen.


Nimi: Unisiipi

29.08.2017 19:30
Arpitähti, Varjoklaani

Arpitähti oli pettynyt siihen, että seuraavaksi Nelipuulle saapui Myrskyklaani eikä kumpikaan muista mahdollisuuksista. Mustatähti oli aina niin vihamielinen ja ärhäkkä, että tästä oli hankalaa saada keskusteluseuraa edes muodollisempiin asioihin.
"Tuuliklaania ei ole näkynyt", Arpitähti vastasi, kun Lohitähti saapui paikalle. Pajutähti ei ollut kamalan säntillinen, joten heillä olisi todennäköisesti hetki aikaa vaihtaa kuulumisia. Mutta mitä sellaisia kolmella vihollisella oli vaihdettavana?
"Onko riistaa riittänyt?" Arpitähti kysyi kohteliaasti, vaikka tiesikin jo muiden vastauksen. Kukaan yhtään viisas päällikkö ei vastaisi vihollisilleen riistan olevan vähissä, eikä Arpitähti tekisi niin itsekään, jos häneltä kysyttäisiin Varjoklaanin tilanteesta.

Nimi: Tuike

29.08.2017 17:13
Mustatähti, Myrskyklaani

Mustatähti sävähti huomatessaan varapäällikkönsä aivan hänen kintereillään. Hiljatuuli vaikutti ilmestyvän tuon tuosta kuin tyhjästä. Toisinaan päällikkö mietti, miksi oli tullut valinneeksi juuri kyseisen naaraan varapäälliköksi - hän oli tottelevainen, mutta ei erityisen poikkeava kyvyiltään. Mustatähti käänsi huomionsa taas eteensä, ja näki Nelipuiden erottuvan puuston takaa. Päällikkö lisäsi vauhtiaan ja karisti Hiljatuulen kannoiltaan.
Mustatähti hidasti viimein saavuttuaan Nelipuiden juurelle. Suurten tammien alla hän tunsi olonsa pieneksi, vaikka hän olikin tavallista suurempi. Mustatähti lampsi keskeltä kissajoukkoa, joista osa kavahti hieman taaksepäin, ja saapui Puhujankiven juurelle. Hän jännitti hyvissä ajoin lihaksensa, ja loikkasi ylös kivelle. Varjoklaanin päällikkö, Arpitähti, oli jo odottamassa kokoontumisen alkamista. Mustatähden karvat olivat pörhistyä inhosta, kun hän näki päällikön, mutta hän hillitsi itsensä. Suu tiukkana viivana Mustatähti asettui kissan vierelle.
”Tervehdys”, Mustatähti sanoi ja kohotti leukaansa, ”onko muita näkynyt?”
Myrskyklaanin päällikkö istahti pienen etäisyyden päähän Varjoklaanin päälliköstä. Kauempaa katsottuna kaksi kissaa olivat niin saman näköiset, että heitä olisi voinut luulla veljeksiksi. Molemmilla yönmusta turkki - Arpitähden täynnä vanhoja arpia, Mustatähden arvet piilossa, molemmat yhtä suurikokoisia, kauempaa katsottuna he näyttivät tavallisen kokoiselta, kun muut kissat eivät ympäröineet heitä. Mustatähti inhosi yhtäläisyyksiään Varjoklaanin päällikköön. Ne saivat hänet tuntemaan olonsa tavalliseksi. Sitä paitsi Arpitähden esillä olevat arvet saivat hänet näyttämään uhkaavammalta ja kokeneemmalta, vaikka todellisuudessa mustaturkkinen kolli oli vain raihnainen vanhus, jonka olisi jo aikoja sitten pitänyt siirtyä klaaninvanhimpien pesään.
Mustatähti käänsi katseensa klaanien ylle, ja katseli, kuinka klaanien kissat soljuivat toistensa sekaan. Samassa metsikön laidasta saapui Jokiklaani päällikkönsä johdolla. Hetkessä myös Lohitähti oli loikannut kivelle tervehtimään päällikkötovereitaan.

/ Jokiklaanilaiset ja myrskyklaanilaiset voi roolata nyt aukiolle. Kuka haluaa tuoda Tuuliklaanin paikalle?

Hiiritassu, Varjoklaani

Hiiritassu jolkotti mestarinsa perässä kohti Nelipuita. Kuten Arpitähti oli määrännyt, Hiiritassu oli pakottanut itsensä syömään vatsansa täyteen. Vaikka kokoontuminen ei ollut hänen ensimmäisensä (vaan toinen), jännitys nipisteli Hiiritassun turkkia. Juuri ennen kokoontumiseen lähtemistä Hiiritassu oli kierrellyt leiriä levottomasti käpälät jännityksestä ja pelosta syyhyten. Nelipuille lähteminen oli vain pahentanut hänen jännitystään ja kun klaani saapui Nelipuiden lehvistön alle, riista tuntui vellovan hänen vatsassaan. Hiiriturkki hytisi kylmästä ja pörhisti sateen kastelemaa turkkiaan. Hän helpottui huomatessaan, ettei paikalle ollut saapunut vielä muita klaaneja. Hiiritassu asettui nurkkaan istumaan.
Hetken kuluttua myös Myrskyklaani ja Jokiklaani saapuivat paikalle. Hiiritassun luokse saapui harmaa raidallinen kolli, joka haisi Jokiklaanilta.
”Tämä on sotureiden paikka, pentu!” jokiklaanilainen murahti ja katsoi hieman Hiiritassua kiinnostuneena, todennäköisesti luullen tämän olevan todellisuudessa pentu. Hiiritassu nousi säikkynä ylös ja lähti kävelemään muiden kissojen sekaan tietämättä minne hän sai istua.

Nimi: Aino

29.08.2017 13:37
Hiljatuuli, Myrskyklaani

Hiljatuuli oli juuri saanut syötyä vetisen hiiren, kun Mustatähti palasi leiriin. Varapäällikkö nosti päätään ja seurasi katseellaan päällikköä, joka hyppäsi kivelle ja ilmoitti kokoontumiseen lähtijät. Naaras ei ollut yllättynyt siitä, että pääsi mukaan, sillä varapäällikkönä hän osallistui automaattisesti kaikkiin kokoontumisiin. Tämä nousi ja tassutti muiden lähtijöiden joukkoon. Pian kissaryhmä viilettikin jo läpi märän metsän. Naaras jättäytyi joukon hännille varmistaakseen, ettei kukaan jäänyt jälkeen. Ainoa mukaan päässyt klaaninvanhin, Sysiturkki, kulki joukon hännillä, mutta koska hänkin vaikutti pärjäävän, kiihdytti varapäällikkö askeliaan ja siirtyi lähelle joukon kärkeä, aivan Mustatähden perään.

Nimi: Unisiipi

28.08.2017 20:03
Repalekorva, Myrskyklaani

Mustatähden epäröinti Repalekorvan nimen kohdalla loukkasi naarasta, mutta hän ei antanut sen näkyä ilmeestään lähtiessään seuraamaan päällikköään ulos leiristä. Päällikkö ei ehkä pitänyt hänestä, mutta tämä tarvitsi häntä Jokiklaanin nalkkiin saamisessa. Ja tapasihan Repalekorva mielellään myös tuttujaan muista klaaneista, sekä kuuli metsän uusimmat uutiset. Hänellä ei ollut mitään valittamisen varaa ja nähdessään Ampiaistassun innostuneen loikinnan, vanhan soturin mieliala kohosi entisestään. Tästä tulisi vielä hyvä kokoontuminen.

Arpitähti, Varjoklaani

Arpitähti johdatti Varjoklaanin Nelipuulle ja huomasi pian - ensin ilmassa leijuvista laimeista tuoksuista ja sitten silmillään havaittavasta tyhjyydestä - että aukiolla ei ollut vielä ketään. Muut klaanit olivat vasta tulossa, vaikka kuu oli jo korkealla. No, kunhan Varjoklaani ei näyttäisi huonolta olemalla myöhässä, ei olisi Arpitähden asia valittaa muista. Hän saisi enemmän aikaa tutkia saapuvia klaaneja ja vaihtaa pari kohteliasta sanaa saapuvien päälliköiden kanssa. Mutta sitä ennen täytyisi odottaa, että joku päällikkö saapuisi klaaneineen aukiolle. Nelipuu näytti niin suurelta, kun pelkästään Varjoklaanilaiset istuivat aukealla pienissä ryhmissä.

©2018 Hopeinen henkäys - suntuubi.com